Karikaturisti LEONARDO

Kalo në përmbajtje

Karikaturist LEONARDO ☆ Switzerland Tel. 076 512 2100 karikaturist karikatura nga barazimi i fotografive foto mund caricaturiste Basel Zurich Bern treni Olten agjenci ngjarje Karikaturisti portret artist Interlaken Thun Chur Winterthur Portret Lucerne Zvicra Gjenevës Hotel Hotele St.Gallen Fribourg Vitznau Basel Montreux Lausanne Geneva Zurich Bernës Lucerne Basilea Zurigo Gjenevë Caricaturista Lugano Locarno Lucerna Shtëpi pensionistike në shtëpi pleqsh

🌟🌟🌟🌟🌟 ✓ ✓ profesional karikaturist booking drejtpërdrejtë anfrage@schnellzeichner.ch ✓ ✓ 5 Star Shqyrtime

karikaturist
Karikaturë nga fotografia
Digital në tabaka
artist Portrait
Portret i prerë i letrës
martesë
Caricaturist Suisse

Karikaturisti LEONARDO

Ju jeni në kërkim të një karikaturist përvojë profesionale nga Zvicra për mysafirët tuaj VIP ose konsumatorët rast të jashtëzakonshme? Emri im është Leonardo, unë ju ofrojmë profesionale, zanatet e mia artistike dhe shumë vjet eksperiencë si një karikaturisti portret dhe specialist portret në ngjarjet ndërkombëtare. Cilësia e lartë artistike e punës sime do të kënaqë vazhdimisht mysafirët dhe klientët tuaj.

Gladly I draw për ngjarjen tuaj kompani tashmë nga ardhja celular mes mysafirëve. Pas aperitiv unë preferoj në një grup enkas për mua hapësirë për të nxjerrë, ndërsa dy të ftuar të argëtuan. Sepse në momentin e bisedës unë mund ta vendos personalitetin e gjallë në foto.

Nëse dëshironi të keni një galeri fotografish: mysafirët tuaj mund të shikojnë dhe fotografojnë një galeri fotografish. Më pëlqen të librit vjetor të kompanive, kongrese, dasma dhe ngjarje private brenda Zvicrës.

Zgjidhni një ofertë të përshtatshme për ngjarjen tuaj. Nëse ju si një karikaturist përshtatet fuqinë dhe jo cilësinë klasike e portrete, atëherë mos hezitoni të më dërgoni kërkesën tuaj dhe për të dërguar një kërkesë takim përmes emailit. Ju merrni deri në dy ditë një ofertë të detyrueshme në të njëjtën ditë, ose sipas planit.

LEO, që është: L si pasion, E si unik dhe O si origjinal!

Unë kërkoj nga ju që të pyesni në tel:. 076 512 21 00 dhe për të dërguar të dhënat nëpërmjet kërkesave prenotim email afatshkurtër brenda dy javëve të ardhshme.

Kontaktoni: LEONARDO anfrage@schnellzeichner.ch.

komente:

Sebastienne Müller: ★ ★ ★ ★ ★ Në ekspozitë jonë, e cila ishte TOP16 zoti Burach shkojnë për kompaninë Trend Micro. Ai ishte një hartues shumë i zellshëm dhe ka sjellë karaktere të ndryshëm në fletë! Vizitorët ishin shumë të lumtur.

Christiane Rusch: ★ ★ ★ ★ ★ Leonardo tërhoqi shumë fotografi e madhe e partisë sonë stafit dhe punonjësve entuziaste. Faleminderit për këtë! 🙂

Tina Bollmann: ★ ★ ★ ★ ★ I punësuar Leonardon për ditëlindjen e partnerit tim. Ai e portretizoi atë dhe pastaj disa mysafirë. Ishte një akt i veçantë shumë i suksesshëm Gjithkush pëlqente fotot, shumë faleminderit!

Felix Bärtschi: ★ ★ ★ ★ ★ Ne nga Betagtenheim Leonardo kanë kryer për përvjetorin tonë të 25-vjeçare si një karikaturist. Ne ishim shumë të impresionuar me kanaçe Leonardo dhe mysafirët tanë ishin të kënaqur me një suvenir të suksesshëm me rastin.

Plumor Novimex AG: ★ ★ ★ ★ ★ Ne se Plumor-Novimex AG, kanë kryer për panairin Leonardo Suisse Emex. Ishim shumë të kënaqur me punën e tij. Leonardo ishte e angazhuar dhe vizitorët në panair me të vërtetë gëzonin vizatimet e tij.

Dominic Achermann: ★ ★ ★ ★ ★ The europa3000 falë AG shumë për përdorimin vërtetë të suksesshëm të Eday tonë. artist Quick vizual ka me karikaturat e tij të lejon të gjithë të ngazëllyer dhe kështu një dhuratë për kujtim personal. Ka pasur vetëm reagime pozitive nga grupi.
Një i madh FALEMINDERIT nga e gjithë ekipi europa3000.

shkathtësi im e përdorimit dhe cilësisë individual I pranishëm në shumë ngjarje ndërkombëtare dhe tregon tregtisë për të demonstruar për 25 vjet.

Ju mund urdhërat më të vogla nga private, një ose dy karikaturat mund të nxjerrim nga foto vetëm 1-3 ditë, në varësi të marrëveshjes KETU. Çmimet për b / w ose karikaturat me ngjyrë. Digjital ose me postë.
LEONARDO – Goerges / Burach – Maihofstr. 62-6006 Lucerne – Sigurimi i detyrueshëm AHV 076 512 2100 Leonardo@schnellzeichner.ch
Feedback geben
Verlauf
Gespeichert
Community

%d Bloggern gefällt das:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close